Καλώς Ήλθατε

Η Δικηγορική Εταιρεία «ΛΟΥΚΑΣ Θ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» παρέχει νομικές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα του Δικαίου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό συνεργατών σε διάφορους τομείς του δικαίου, διασφαλίζει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, συμβουλευτικής και μαχόμενης δικηγορίας.

Η πολύχρονη ενασχόληση του ιδρυτή της Εταιρείας Λουκά Αποστολίδη, στα εργατικά και ασφαλιστικά ζητήματα εγγυάται την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των νομικών υπηρεσιών που παρέχει το δικηγορικό γραφείο.

Ανοιχτοί στις ανάγκες των εντολέων μας, παρακολουθώντας την κοινωνικο – οικονομική και επιχειρηματική κατάσταση που βιώνουμε, είμαστε το σημείο αναφοράς για κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα νομικής φύσης.

Ως εμπνευστής και ιδρυτής του Κέντρου Μελετών και Τεκμηρίωσης της Γ.Σ.Ε.Ε., νυν Ινστιτούτου Εργασία της Γ.Σ.Ε.Ε – ΑΔΕΔΥ, ο Λουκάς Αποστολίδης, απέκτησε μία μοναδική εμπειρία και γνώση περί των συνδικαλιστικών και επιχειρησιακών θεμάτων στο χώρο της εργασίας και των επιχειρήσεων καθώς και στη δράση των κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων.

Η Εταιρεία μας παρέχοντας τις νομικές της υπηρεσίες στον επιχειρηματικό κόσμο,  των Επιμελητηρίων και των Μ.Μ.Ε., έχει πλούσια συσσωρευμένη και εξειδικευμένη γνώση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος των επιχειρήσεων, η αγορά και οι επιχειρηματίες. 

Υπηρεσίες & Τμήματα

Η Δικαιoσύνη είναι τετράγωνη, σ’ όλα τα μέρη ίση και όμοια

Πυθαγόρας

Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στις 11 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη, στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα ΕΒΕΑ – Ακαδημίας 7, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου του Λουκά Αποστο...

Διαβαστε Περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΕΦΚΑ: Τα αναδρομικά και πάλι στο Ακυρωτικό ΣτΕ – 10 Ιανουαρίου 2020 ορίσθηκε η δικάσιμος.

Στις 10 Ιανουαρίου 2020 ορίσθηκε η δικάσιμος στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τα αναδρομικά των συνταξιούχων.

Περισσότερα

Αναδρομικά μερίσματα για τους συνταξιούχους του Δημοσίου

Ανοιξε ο δρόμος για την επιστροφή ποσών μερίσματος στους συνταξιούχους του δημοσίου από το Μετοχικό τους Ταμείο (ΜΤΠΥ).

Περισσότερα

Τελεσίδικη απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών δικαιώνει τους συνταξιούχους και τους επιδικάζει αποζημίωση λόγω των παράνομων περικοπών των σχετικών διατάξεων των νόμων 4051/2012 και 4093/2012.

Θέμα : ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΚΑΖΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ...

Περισσότερα

Ανάχωμα στις μνημονιακές ρυθμίσεις οι αποφάσεις της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη.

Η Δικηγορική Εταιρία Λουκά Αποστολίδη και Συνεργάτες το 2010 υπερασπίστηκε τους προσφυγές πολλών συνδικαλιστικών και συνταξιουχικών οργανώσεων...

Περισσότερα

Επικοινωνία

Ιπποκράτους 18 (3ος &5ος)
Αθήνα, ΤΚ: 106 80

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(+30) 210-3619650
(+30) 210-3610116
(fax)(+30) 210-3619760

Λοιποί Σύνδεσμοι